REFERENSSIT

CROSSFIT HARJU

"Onna Viestintä on ollut meidän yrityksellemme elintärkeäkumppani alusta lähtien. Heidän oma-aloitteisuutensa ja luovuutensa ovat olleet avaintekijöitä yrityksemme alkuvaiheen menestymisessä ja kasvussa. Erityisesti heidän osaamisensa sisällöntuotannossa on ollut merkittävää jäsenmäärien kasvattamiselle ja brändimme vahvistamiselle. Lisäksi näiden timantin kovien ammattilaisten kanssa on ollut suuri ilo työskennellä."


KAUPPAKESKUS SEPPÄ

"Onnan kanssa yhteistyö oli ammattimaista ja joustavaa. Toiveitamme kuunneltiin hyvin ja saimme lopputuloksena juuri meidän näköistämme sosiaalisen median sisältöä halutulle kohderyhmälle. Yhteisten suunnittelupalaverien jälkeen saimme tuotannot avaimet käteen -toteutuksena, joka vapautti kauppakeskusjohdon aikaa keskittyä suurempiin strategisiin kokonaisuuksiin. Olemme tyytyväisiä tilaamaamme pakettiin."    

KESKUSTAN KIRPPIS

"Onnan  kanssa työskentely ja kommunikointi on helppoa ja joustavaa! He varmistavat, että faktat tulee viestittyä oikein ja heittävät mukaan oman viihteellisen ja raikkaan twistinsä. Meille he tuottivat somesisältöä TikTokiin ja Instagramiin sekä jakoivat sitä myös Facebookiin. Onna Viestintä on yrittäjän arkea vapauttava ja helpottava kädenjatke. Kiitos työstänne! ❤"