MITÄ ONNA TARJOAA?

Tekstin tuottaminen

Tuotamme erilaisia tekstejä tarpeidesi mukaan. Teksti voi olla esimerkiksi blogiartikkeli, tiedote, asiakastarina tai henkilöesittely. 

Sosiaalisen median sisällöt  

Luomme sosiaalisen median sisältöjä esimerkiksi Instagramiin, Facebookiin, LinkedIniin ja TikTokiin. Voimme tarjota sosiaalisen median kanaviin yksittäisiä julkaisuja, somepaketteja tai somekanavan ylläpitoa. 

Kampanjaviestintä

  Toteutamme viestintäkampanjoita vaikuttamisviestinnän oppeja hyödyntäen. Kampanja voi sisältää esimerkiksi blogitekstejä, somejulkaisuja sekä kampanjan sloganin ja hashtagin keksimisen.Vuorovaikutuskoulutus

Suunnittelemme ja toteutamme vuorovaikutuskoulutuksia. Koulutuksia voidaan järjestää esimerkiksi työntekijöille tai asiakkaille. Vuorovaikutuskoulutuksen teema valitaan aina yhdessä tarpeidesi mukaan.

 

Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotannon palvelut muotoutuvat vahvasti tarpeidesi mukaisesti, mutta voimme auttaa sinua esimerkiksi tapahtuman sisällöntuotannossa ja käytännönjärjestelyissä.

 

Jotain muuta, mitä? 

Ehdota rohkeasti, miten voisimme auttaa sinua viestinnässä!  Muita palveluita voi olla esimerkiksi haastatteluiden ja kyselyiden suunnitteleminen ja toteuttaminen tai esitysmateriaalien luominen.