KEITÄ ME OLLAAN?

Kaksi ystävää, yksi yritys. 


Onna Viestintä on kahden ystävän ja viestinnän asiantuntijan tiimi. Innostus yhteisen yrityksen perustamiseen lähti opinnoissa huomatun saumattoman yhteistyön seurauksena. Työparina innostamme toinen toisiamme, täydentäen samalla toistemme osaamista.

Meille tärkeitä arvoja yrittäjinä ovat vuorovaikutteinen yhteistyö, avoimuus ja palveluiden laadukkuus. Haluamme tarjota asiakkaillemme nimenomaan sitä, mitä he tarvitsevat.  

Yrittäjinä olemme määrätietoisia ja luotettavia. Kun lähdemme johonkin, teemme sen täysillä loppuun asti. Voimme siis luvata sen, että jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen, merkityksellinen ja tärkeä.  

Yrittäjyyden ohella viimeistelemme viestinnän maisterin tutkintojamme Jyväskylän yliopistossa.

OONA

Mä oon määrätietoinen suunnittelija ja empaattinen tyyppi Pohjois-Savosta. Inspiroidun syvällisistä keskusteluista, uusiin ihmisiin tutustumisesta ja tiimityöskentelystä. Oon kaveriporukasta se tyyppi, joka tykkää ikuistaa ihanat yhteiset hetket muistoiksi kameranrullaan. Vapaa-ajalla mut löytää Crossfit-salilta, kikattelemasta ystävien kanssa tai kuvaamasta auringonlaskua. Innostun helposti muiden ideoista, ja yrittäjäksi lähteminen olikin yksi niistä!

ANNA

Mä oon alunperin Päijät-Hämeestä, nykysin Keski-Suomessa asusteleva yrittäjänalku. Luonteeltani mä olen puhelias, kunnianhimoinen ja helposti innostuva persoona. Mulle on tyypillistä löytää itseni erilaisten projektien parista, ja Onna Viestintä onkin niistä tällä hetkellä uusin. Mulle tärkeintä elämässä on läheiset ihmiset, hyvinvointi ja itsensä toteuttaminen. Yrittäjänä mua sytyttää eniten erilaiset kohtaamiset, projektit ja uudet haasteet.