Onnan uusi blogisarja alkaa


Ollaan päätetty aloittaa meidän blogissa uusi konsepti, nimittäin blogisarja nimeltä “Viestijä vieraana”. Näissä postauksissa on ideana, että meidän blogiin pääsee kirjoittelemaan viestijöitä mahdollisimman laajasti erilaisista taustoista. Me haluttaisiin vieraiksi monipuolisesti erilaisia viestijöitä, jotta meidän lukijat saisivat tietää, kuinka laajasti viestintä näkyy arjessamme. Viestintää tarvitaan käytännössä kaikkialla, joten me odotetaankin jo innolla, mistä kaikkialta saadaan vieraita meidän blogiin. 

Viestijä vieraana -blogisarjan tarkoituksena on avata sitä, kuinka laajasti viestintä näkyy työelämässä, ja millaista viestinnän osaamista eri aloilla tarvitaan. Blogiin voi tulla vieraaksi, vaikka ei olisikaan juuri viestinnän ammattilainen. Vaatimuksena kuitenkin on, että vieras pystyy kirjoittamaan tekstinsä siten, että se liittyy nimenomaan viestintään. Viestijävieraaksi voi tulla esimerkiksi viestinnän opiskelija kertomaan opinnoistaan, psykologi kirjoittamaan viestinnän merkityksestä asiakaskohtaamisissa tai vaikkapa Suomen presidentti avaamaan omien sanavalintojensa merkitystä.

“Viestijä vieraana -blogisarjan tarkoituksena on avata sitä, kuinka laajasti viestintä näkyy työelämässä, ja millaista viestinnän osaamista eri aloilla tarvitaan.”


Jos sä tai sun tuttu tai tutun tutun tuttu haluaisi tulla kirjoittamaan viestinnästä meidän blogiin, ota yhteyttä tai vinkkaa sitä tuttua ottamaan yhteyttä meihin! Vieras saa itse päättää, mistä aiheesta hän haluaa kirjoittaa. Tietysti blogipostauksen tulee liittyä viestintään ja henkilön omaan tarinaan viestijänä. Muuten kirjoitukselle annetaan vapaat kädet. Muutama vieras ollaan jo saatu mukaan, eli nyt ei muuta kuin lisää viestijöitä etsimään ja ensimmäisiä postauksia odottelemaan! 

Ihanaa päivää just sulle,
Onna Viestintä <3

 

Arkistoi