Onna yrittäjävalmennuksessa


Meillä on teille ihania uutisia! Maaliskuussa meillä alkoi yrittäjävalmennus, johon me haettiin opintojen kautta tämän vuoden alussa. Tämä valmennus tarkoittaa sitä, että meillä on vuoden 2023 maaliskuuhun saakka oma yritysvalmentaja, joka tukee, auttaa ja kannustaa meitä yrittäjyyden alkutaipaleella. Valmennukseen piti hakea erikseen, mutta onneksemme meidät valittiin mukaan hakemuksen ja etäyhteyksin pidetyn esityksen jälkeen.


Yrittäjävalmennus antaa meille ihan varmasti paljon, ja ollaan siitä jo nyt ihan fiiliksissä! Eniten me kaivataan apua oman työn hinnoittelussa, palvelutarjonnan selkeyttämisessä ja yrittäjyyteen liittyvissä käytännön asioissa. Myös verkostoituminen muihin yrittäjävalmennuksessa oleviin yrittäjiin on varmasti kivaa ja hyödyllistä. He ovat kuitenkin moni melko samanlaisessa elämäntilanteessa, joten varmasti voidaan tsemppailla toinen toisiamme. 


Kuvat: Aleksi Laitinen / Höyrymedia

Sen lisäksi, että me saadaan yrittäjävalmennuksesta paljon konkreettista apua sekä tukea yrittäjyyteen, mahdollistaa se myös koulun ja työn yhdistämisen paremmin. Koska valmennus on osa opintojamme, saamme siitä luonnollisesti myös opintopisteitä. Tämä on siistiä, sillä valmennus edistää yrityksemme lisäksi myös opintojamme eteenpäin. Yrittäjävalmennus onkin meille molemmille maisteritutkinnon viimeinen valinnainen kurssi. 

On huikea mahdollisuus saada opintojen kautta tällaista henkilökohtaista apua yritystoiminnan kasvattamiseen, ja vieläpä ilmaiseksi. Kahdestaan työskennellessä helposti menee omaan pieneen Onnakuplaan ja katsoo asioita samasta näkökulmasta. Onkin mahtavaa, että saadaan uusi ulkopuolinen silmäpari tarkastelemaan, mitä me oikein puuhaillaan. Yrittäjävalmentaja nimittäin varmasti osaa antaa meille sellaisia vinkkejä, joita me ei välttämättä itse tajuta miettiä. Tästä mahdollisuudesta ja avusta aiotaan kyllä ottaa kaikki irti! 


Innostusta sun päivään,
Onna Viestintä <3

Arkistoi